Mergi direct la conținut »
Minoră de 13 ani din Alba, fugită de acasă, găsită de polițiști în Gara Simeria. Fata dispăruse de două zile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Minoră de 13 ani din Alba, fugită de acasă, găsită de polițiști în Gara Simeria. Fata dispăruse de două zile

Minoră de 13 ani din Alba, fugită de acasă, găsită de polițiști în Gara Simeria. Fata dispăruse de două zile

O fată de 13 ani dintr-un sat din Alba, dată dispărută după ce a lipsit două zile de acasă, a fost găsită în această după-amiază de poliţişti în Gara Simeria, din judeţul Hunedoara.

De Dragoș Tănase,

„Poliţiştii vor verifica dacă, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora a fost victima vreunei infracţiuni”

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba:

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi în această dimineaţă de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Şibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de marţi, fiica sa, Roxana Mioara, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

„Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional”

IPJ Alba:
Roxana Mioara, în vârstă de 13 ani

În ultima săptămână, alte două adolescente din Alba au fost date în urmărire naţională după ce nu s-au mai întors acasă.

Ambele au fost găsite pe raza judeţului Alba, plecările fiind voluntare.

La sfârșitul lunii iulie, Claudia – o adolescentă dată dispărută în Tulcea – a fost găsită în Arad. Află de ce a plecat fata de 16 ani!

Close
Închide
  Close