MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2012 18:20

Mircea Lucescu, în glumă, către şefa de la secţia Terapie Intensivă: „Cucoană, mă mai ţineţi mult aici?”

Distribuie

După ce şi-a revenit din starea de somnolenţă, indusă în urma intervenţiei chirurgicale suferite, “Il Luce” s-a luat, în glumă, de Elena Copaciu, şefa de la Te- rapie Intensivă: “Cucoană, mă mai ţineţi mult aici? Nu mă mai doare nimic”. Medicii i-au transmis însă tehnicianului că, deşi recuperarea decurge bine, va fi nevoit să mai stea internat minimum o săptămână.

Nu primeşte multe vizite

Cred că Mircea Lucescu va putea fi externat în şapte-opt zile, iar în circa trei săptămâni şi-ar putea relua, uşor, uşor, şi activitatea de antrenor', a spus, pentru GSP, Ioan Cordoş, unul dintre membrii echipei care l-a operat pe tehnicianul lui Şahtior. Mircea Lucescu se simte bine', a anunţat, ieri, şi Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt de la SUUB. Acesta a adăugat: Orice vizită presupune un efort. Nu e indicat, în acest moment, ca pacientul să primească multe vizite. Trebuie să mai aşteptăm câteva zile'. Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident petrecut în Capitală şi a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, având multiple fracturi ale coastelor şi contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept. Supus duminică unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea lichidului acumulat în cavitatea toracică, tehnicianul urmează în prezent un program de recuperare.

Mircea Lucescu, cu Biblia sub pernă

În afară de personalul medical, Mircea Lucescu este supravegheataproape în permanenţă şi de soţia sa, Neli. Aceasta a primit acceptul doctorilor de a sta alături de Il Luce' şi are grijă ca antrenorului să nu-i lipsească nimic. Printre altele, doamna Lucescu i-a adus soţului ei şi o Biblie, pe care acesta o citeşte în fiecare zi şi pe care noaptea o ţie sub pernă.

Citește mai multe despre Mircea Lucescu pe Libertatea.

Comentarii