MENIU CAUTĂ
18 Mar. 2014 18:00

Miron Cozma pretinde că ştie de ce s-a înrăutăţit în închisoare starea de sănătate a lui Borcea!

Distribuie

”Cristi Borcea are mari probleme de sănătate. A fost operat pe cord, iar acest lucru îl sperie. Când stai mult într-un spaţiu închis, aşa cum se întâmplă acum cu Cristi Borcea, pot apărea complicaţii”, a declarat, pentru Libertatea, Miron Cozma.
Acesta a continuat: ”Problemele cu inima pot fi accentuate şi de gândurile negre. Cristi Borcea moare de dorul copiilor. A fost vizitat la penitenciar de copiii mai mari, iar această întrevedere l-a terminat. În plus, mai are un băieţel de nouă luni acasă. Este într-o situaţie foarte grea”.
Cristi Borcea, care a slăbit în închisoare şapte kilograme, îşi face griji şi pentru afacerile pe care le derulează. Conform fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Borcea are la firmele sale peste 1.000 de angajaţi, care au ameninţat că ies în stradă în cazul în care vor rămâne fără loc de muncă. „Am primit mesaje de la aceşti oameni. Erau disperaţi pentru că nu ştiu ce le va rezerva viitorul”.
Despre fraţii Giovani şi Victor Becali, internaţi şi ei împreună cu Cristi Borcea la spitalul penitenciarului, Miron Cozma ne-a precizat: ”Au o vârstă şi sunt sigur că problemele lor de sănătate sunt reale. Apoi, ei sunt şi în perioada de carantină. În acest timp, şi dacă n-ai vrea, tot eşti dus cu japca la spital pentru a ţi se face un set complet de analize”.

A început procesul de paternitate

În altă ordine de idei, chiar dacă Cristi Borcea se află în spatele gratiilor, ca urmare a condamnării sale la 6 ani şi patru luni de puşcărie în ”Dosarul transferurilor”, procesul în care acesta e chemat în instanţă de Simona Voiculescu, fosta sa avocată, pentru paternitatea fetiţei de 7 ani pe care ar avea-o împreună, a intrat în linie dreaptă.
Ieri, judecătorii au analizat actele depuse la dosar de fosta apărătoare a lui Cristi Borcea şi în măsura în care documentele vor fi complete, magistraţii vor stabili şi primul termen propriu-zis al acestui proces.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii