Mergi direct la conținut »
Mister în cazul accidentului din Vaslui în care și-a pierdut viața și un polițist. Anchetatorii nu au aflat cine era la volan
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mister în cazul accidentului din Vaslui în care și-a pierdut viața și un polițist. Anchetatorii nu au aflat cine era la volan

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui nu au reușit să stabilească, la mai bine de o zi de la accidentul de pe Valea Prutului soldat cu moartea a doi tineri, printre care și un polițist, cine se afla la volanul mașinii implicate în tragedie.

De Theodor Istrate,

În schimb, anchetatorii au constatat că accidentul s-a petrecut cu aproximativ 16 ore înainte ca mașina să fie descoperită, așa cum au observat pe camerele de supraveghere ale primăriei comunei unde a avut loc tragedia.

Accidentul de marți seara, în urma căruia și-au pierdut viața doi tineri, unul dintre aceștia un polițist cercetat, până în urmă cu o lună, pentru un viol, rămâne în continuare învăluit în mister.

Anchetatorii nu au reușit să stabilească, după mai bine de 24 de ore de cercetări, nici măcar cine conducea mașina în care se aflau victimele, și nici dacă cei trei tineri din mașină consumaseră alcool.

Deocamdată, polițiștii care cercetează accidentul au constatat, în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere ale primăriei pe raza căreia s-a petrecut accidentul, că tragedia a avut loc cu aproximativ 16 ore înainte ca victimele să fie descoperite. În fapt, cei care au găsit mașina răsturnată au fost ciobanii unei stâne, alertați de câini.

„Autopsia cadavrelor celor două victime ar putea aduce elemente edificatoare în cadrul anchetei, inclusiv cine se afla la volan, ținând cont de traumatismele suferite”, a declarat, joi, pentru Libertatea responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

După ce i-a abandonat pe aeroportul Otopeni, Prefectura Botoșani minte când susține că urma să-i ducă de fapt pe muncitorii srilankezi la noile joburi din Colentina
Recomandări

După ce i-a abandonat pe aeroportul Otopeni, Prefectura Botoșani minte când susține că urma să-i ducă de fapt pe muncitorii srilankezi la noile joburi din Colentina

 

În urma cercetărilor, anchetatorii au mai stabilit că cei trei tineri aflați în mașină se întorceau de la pescuit, din zona Vetrișoaia, și se îndreptau spre casă, în municipiul Huși. Într-o curbă deosebit de periculoasă, șoferul nu a mai efectuat virajul la stânga și a ieșit în afara șoselei, plonjând într-o râpă plină cu vegetație de aproximativ cinci metri.

Cei doi tineri aflați pe scaunele din față au fost aruncați din mașină, polițistul rămânând cu picioarele în mașină, fiind ieșit jumătate prin parbriz.

Tânărul care a scăpat cu viață a fost găsit pe bancheta din spate a autoturismului, suferind un traumatism cranian, o fractură deschisă de tibie, traumatism abdominal și hipotermie, ținând cont că a stat o noapte întreagă blocat în mașina răsturanată.

Deși găsit conștient după 16 ore de la producerea accidentului, acesta nu a putut povesti polițiștilor nimic din ceea ce s-a întâmplat. Tânărul de 19 ani se află internat în continuare în spital, fără a da vreo declarație polițiștilor.

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

Close
Închide
  Close