Un alt episod care i-a determinat pe părinţi să creadă că fiul lor a fost aviator într-o viaţă anterioară a fost atunci când, la vârsta de 3 ani, într-o filmare, James poate fi văzut înconjurând un avion ca şi cum ar face o verificare înainte de zbor. Asemeni unui pilot profesionist. Desenele făcute de el erau cu avioane în flăcări, deşi la acea vârstă nici măcar nu ştia să-şi scrie numele.

Consiliat de un specialist despre reîncarnare, James Leininger a început să dea detalii extraordinare despre viaţa de pilot. James le-a spus părinţilor săi că avionul lui a fost lovit de japonezi şi s-a prăbuşit. James i-a spus tatălui său că zbura pe un avion Corsair, iar apoi i-a spus: „Făceau pană de cauciuc mai tot timpul”. Istoricii şi piloţii au fost de acord că pneurile avionului aveau de cele mai multe ori de suferit la aterizare.
Micuţul a mai pomenit numele vasului de pe care decola (portavionul Natoma Bay) şi cel al unui coleg, Jack Larson, lucruri pe care nu le-ar fi putut afla din documentare. La o simplă verificare, acestea s-au dovedit a fi adevărate. Mai mult, băiatul a mai dat câteva detalii despre cum a fost lovit avionul său, detalii care corespundeau 100% cu adevărul istoric.

Tatăl lui James, Bruce, crede că fiul său a avut o viată anterioară în care a fost James M. Huston Jr, un pilot al cărui avion a fost doborât în timpul unui raid în apropiere de Iwo Jima pe data de 3 martie 1945. Mai târziu, James Leininger a cunoscut şi familia aviatorului James M. Huston Jr şi a rămas foarte ataşat de aceştia. Surprinzător, tânărul James şi fostul pilot poartă acelaşi prenume.
Ulterior, mama băiatului a scris o carte despre fiul său care a avut un succes extraordinar şi a fost tradusă în 10 limbi. „Acum nu mai am coşmaruri şi amintirile nu mai sunt atât de vii: Acum pot să-mi trăiesc propria viaţă”, a povestit James în urmă cu doi ani la FOX news.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

70% din populaţia lumii a trecut prin cel puţin un moment de deja vu. Psihanaliştii sunt de părere că experienţa deja vu are legătură cu amintirile din altă viaţă. Aceştia atribuie această senzaţie unui „scurtcircuit” la nivelul creierului, care determină creierul să confunde prezentul cu trecutul. Biserica exclude existenţa fenomenului de „deja vu”.

Vezi aici povestea puştiului!


Citeşte şi: „Misterele omenirii | De NECREZUT! Povestea fetiţei care a devenit mamă la doar 5 ANI. Vezi cum arăta însă”
Misterele OMENIRII | Locuitorii unui sat ÎNTREG au dispărut FĂRĂ URMĂ. Cum a fost posibil?

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare