De Bogdan Gâlcă,

Premierul a venit în emisiunea găzduită de Realitatea TV cu un ziar de campanie publicat de ACL, în care Daciana era acuzată de falsuri. „Soţia mea e în platou. Ăsta e ziarul dumneavoastră de promovare, al ACL. România lucrului bine făcut…Citesc aici. ‘Ponta şi Daciana au comis falsuri prin omisiune’. Mi-aţi depus plângere penală împotriva soţiei. Pot să vă rog să-i cereţi scuze soţiei mele?”, l-a întrebat Ponta pe Iohannis. Liberalul a evitat să-şi ceară scuze şi i-a cerut şi el la rându-i lui Ponta să-i ceară scuze pentru acuzele de „vânzare de copii” sau „trafic de organe”.
Consultantul politic Antonio Momoc, profesor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti, a comentat acest episod şi a recunoscut în această scenă replica unui moment celebru din serialul de succes „House of Cards”.
„Ponta a plagiat scena din House of Cards în care îi solicită oponentului să îi ceară scuze soţiei pentru o falsă problemă. În film, congresmenul care a apelat la truc a pierdut dezbaterea pentru că oponentul a replicat că nu e moral să îşi folosească soţia. Iohannis nu a văzut serialul şi şi-a cerut scuze. În film se confruntau doi politicieni. În seara asta s-au confruntat un politician uns cu toate alifiile, gata să-şi folosească soţia pentru a câştiga şi un primar cu discurs de administrator, presărat cu prea puţine atacuri. Chiar dacă a plagiat lovitura, Ponta a dat impresia că s-a pregătit mai bine pentru dezbatere. Întrebarea finală a lui Iohannis despre liberalii aleşi de Ponta votantul spune totul”, a comentat Toni Momoc cele întâmplate în prima dezbatere.
 

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste