Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Moment de reculegere în Marea Britanie, în memoria victimelor de la Grenfell Tower. Imagini noi din interiorul clădirii

Marea Britanie a ţinut un moment de reculegere luni, la ora locală 11 , în memoria victimelor incendiului de la Grenfell Tower. În același timp, oficialii au anunțat că numărul persoanelor decedate sau dispărute şi presupuse moarte în urma tragediei a crescut la 79, relatează BBC News. 

[libgallery id=”1872412″]

Pompieri, paramedici şi oameni de rând s-au oprit în tăcere în capitala britanică, atunci când Big Ben a sunat ora 11. Momentul a fost marcat şi la Glasgow, Cardiff şi Birmingham.

Între timp, autoritățile au anunțat că numărul persoanelor decedate sau dispărute şi presupuse moarte după incendiul de la Grenfell Tower a crescut la 79. Deocamndată autoritățile au identificat cinci victime, iar multe altele s-ar putea să nu fie identificate niciodată.

În acelați timp, cinci persoane care fuseseră date dispărute imediat după incendiu au fost găsite între timp și sunt în siguranță, au mai anunțat autoritățile britanice.

Operațiunile de căutare a victimelor continuă în clădirea a cărui structură este instabilă, iar poliția metropolitană a dat publicității noi imagini din interiorul Grenfell Tower.

Ce se știe până acum despre incendiul de la Grenfell Tower

 

Close
Închide
  Close