În imaginile terifiante se vede cum femeia s-a urcat pe balustrada balconului pentru a-și face o poză. Mult prea concentrată că-și facă un selfie, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 27 al turnului Luxor din Panama City, scrie Daily Mail.

Vă avertizăm! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Impactul i-a fost fatal deoarece s-a prăbușit de la peste 50 de metri înălțime. Medicii chemați de urgență la fața locului au fost nevoiți să constate decesul victimei.

Femeia a fost identificată inițial ca fiind o turistă din Portugalia. La scurt timp, apropiații, care au aflat despre cumplita veste, au scris pe rețelele de socializare că victima este Sandra Manuela Da Costa Macedo, o tânără de 27 de ani, mama a doi copii, care venise în Panama să lucreze ca profesor.

Din spusele martorilor, mai mulți muncitori, care lucrau la un turn din apropiere, ar fi strigat la femeie să coboare de pe balustrada balconului, însă nu ar fi auzit avertismentele din cauza vântului puternic.

Sfatul pompierilor: „Este mult mai important să vă pierdeți un minut din viață”

Presa locală scrie că incidentul produs vineri este încă investigat de polițiști care iau în calcul ipoteza potrivit căreia femeia ar fi fost doborâtă de o rafală de vânt.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

În urma tragediei, Detașamentul de Pompieri din Panama a publicat un avertisment.

„Nu vă riscați viața pentru un selfie. Este mult mai important să vă pierdeți un minut din viață decât să vă pierdeți viața într-un minut”, este mesajul publicat de pompierii panamezi, pe Twitter.

Un studiu realizat de Institutul de Științe Medicale din New Delhi arată că 259 de oameni au murit în perioada octombrie 2011 – noiembrie 2017, în India, în timp ce voiau să-și facă un selfie.

Miercuri, un tânăr de 22 ani a murit, după ce s-a electrocutat în timp ce voia să-și facă un selfie pe vagonul unui tren de marfă din gara Focșani.

Acesta nu este primul caz în care tinerii riscă viața ca să realizeze fotografii cu care să-și impresioneze prietenii. În iunie, un tânăr s-a electrocutat în Gara din Dumbrăveni, județul Sibiu, în timp ce își făcea o poză pe un tren. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Mediaș.

De asemenea, în martie, un tânăr a murit pentru un selfie în Gara din Buzău.  .  Tot în luna martie, o adolescentă din Sibiu a murit după ce a căzut de la înălțime, în timp ce își făcea un selfie. Denisa Voilean a urcat pe acoperișul clădirii, însoțită de două profesoare și mai mulți prieteni.

Și un adolescent din București a fost la un pas de moarte, după ce a ținut să se fotografieze pe podul feroviar din parcul Herăstrău, lângă linia de înaltă tensiune.

sursă foto: captură video Twitter


Citește și FOTO| Cum arată trenul care călătorește cu 1.000 de kilometri pe oră. E considerat viitorul transportului de persoane


 

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată