MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV: Monica Pop despre moartea Cristinei Stamate. „Nu a mai vrut să mai continue”

Distribuie

Monica Pop despre moartea Cristinei Stamate, buna ei prietenă. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a mărturisit că actrița „nu a mai vrut să mai continue viața”, fiind măcinată de o depresie.

Monica Pop a precizat că este în stare de șoc după ce a aflat că actrița Cristina Stamate a murit în această dimineață la Spitalul Floreasca. Medicul, care este managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a avut o relație apropiată cu Cristina Stamate despre care spune că era afectată de o depresie.

„Din păcate, a făcut un accident vascular și urmat de o depresie. Lucrurile au continuat să se deprecieze. Cred eu că nu a mai vrut să mai continue viața. Avea niște motive personale pentru care gândea așa. (…) Eu cred că așa a fost să fie. Ea a cedat”, a declarat, pentru Libertatea, prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București (foto).

Medicul Monica Pop a explicat că subiectul depresiei care o măcina pe Cristina Stamate este unul „sensibil”, fără a mai face alte precizări. Managerul Spitalului de Oftalmologie din București nu crede că moartea Cristinei Stamate are legătură cu operația pe cord pe care actrița a suferit-o în urmă cu mai mulți ani.

„Am fost prietenă cu ea și avea o suferință mai veche. Să știți că intervenția chirurgicală pe cord a reușit perfect. S-a simțit foarte bine după intervenția respectivă. N-are nicio legătură ce s-a întâmplat acum cu acel episod. (…)Chiar îmi povestea cât de încântată este de profesorul Horațiu Moldovan care a operat-o și cât de bine se simte după intervenția chirurgicală”, a precizat dr. Monica Pop.

Starea de sănătate a Cristinei Stamate s-a agravat joi, când a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală, în aceeași zi în care actrița Stela Popescu a murit. Luni dimineață, Cristina Stamate a murit din cauza unui accident vascular cerebral.

Trupul Cristinei Stamate a fost transportat la morga Spitalului Floreasca. Fratele actriței este cel care se va ocupa de funeralii.


Citește și Dezvăluirea uluitoare a unei actrițe de la noi, ajutată de Stela Popescu atunci când a rămas fără serviciu. „A fost singura căreia i-a păsat de mine”


 

Citește mai multe despre Cristina Stamate și monica pop pe Libertatea.

Comentarii