MENIU CAUTĂ

Monica Tănăsoiu, una dintre primele victime ale incendiului din Colectiv, a fost îngropată la Ploiești, la șapte luni de la deces| GALERIE FOTO

Distribuie

Monica Tănăsoiu, 35 de ani, una dintre victimele tragicului eveniment din octombrie 2015 de la clubul Colectiv a fost înmormântată, la aproape șapte luni distanță, în orașul natal, Ploiești.

Monica Tănăsoiu, cea de-a 27 victimă identificată în urma incendiului din Colectiv, a fost înmormântată, sâmbătă, la Ploiești, orașul său natal. Tânăra, care era manager la o firmă de publicitate, iar în acea fatidică seară se afla la concert împreună cu iubitul ei, Ionuţ Popescu, care a murit la rându-i. Din cauza rănilor extrem de grave pe care le avea pe trup mama Monicăi și-a recunoscut atunci fiica după cerceii pe care îi purta.

Trupul Monicăi nu fusese însă înhumat până acum, fiind doar incinerat, sâmbătă având loc, la cimitirul Bolovani din Ploiești, slujba de înmormântare.

Peste 50 de prieteni au participat, alături de părinți, la depunerea în pământ a cenușei Monicăi, care a fost așezată într-o cutie albă. Plănsetul de durere a celor care au participat la slujbă s-a auzit pe aleile cimiturului, iar la finalul acesteia mama Monicăi, care până atunci reușise să își stăpănească lacrimile, a izbucnit în plâns în momentul în care cutia cu cenușă a fost acoperită de pământ.

Citește mai multe despre Monica Tanasoiu și înmormântare pe Libertatea.

Comentarii