”Mă simt groaznic că am fost iubita lui”, își începe mărturia Nadia Vulegjanina.
Tânăra mărturisește că nu a fost dragoste la prima vedere și că a început să-i placă de extremistul de dreapta la mult timp după ce l-a cunoscut. În plus, acesta deja începuse să facă planuri pentru viitor și se vedea petrecându-și restul vieții alături de pianista originară din Belarus pe care a cunoscut-o în 2005 pe un site de matrimoniale ”Mierse din Ucraina”.
„Atunci părea foarte normal. Era fermecător, bine îmbrăcat și, în comparație cu bărbații din Belarus, știa cum să se poarte cu o femeie. Era politicos și era o plăcere să-l am în preajmă și s-a purtat furmos cu  mine. Era disperat să se căsătorească, iar eu eram în căutarea unui iubit care să mă ajute să plec din țară”, a povestit ea.
După două săptămâni, Breivik i-a cumpărat bilet de avion iubitei sale și au mers amândoi în Norvegia, unde au locuit în apartamentul lui  Breivik din Oslo. Aici tânăra a început să-i cunoacă părțile ciudate ale personalității lui.

Considera că locul femeii este la cratiță

„Nu am văzut prea mulți bărbați care se machiază. Când l-am întrebat de ce face asta mi-a spus că dacă își conturează sprâncenele arată mai masculin. La început mi s-a părut distractiv. Nu avea arme în casă, dar avea foarte mult alcool, sticle de votcă, și era mândru de asta, întrucât băutura este foarte scumpă în Norvegia”, a mai spus Nadia.
Tânăra mai povestește că Breivik considera că locul femeii este la cratiță și că atitudinea ciudată și lispită de respect pe care o avea față de ea, dar și lipsa de atracție dintre ei, au făcut-o să se întoarcă în țara de origine. Atunci, norvegianul a bombardat-o cu SMS-uriși mailuri în care îi cerea să îi mai dea o șansă, însă fata nu voia să mai audă de el. Așa că Breivik s-a izolat, stătea numai în fața calculatorului, devenise introverit și slăbise. Prietenii săi mărturisesc că tot în acea perioadă a trecut la extremism, plănuind atacul din iulie 2011, în care a ucis 77 de oameni.   
Citește și:
Culmea tupeului: Anders Breivik vrea să fie eliberat. Vezi cum motivează
Noi imaginii cu „monstrul din Utoya”, cel care a ucis zeci de tineri, au fost făcute publice | VIDEO
 
 
 
 
 

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate