Mergi direct la conținut »
Mort luat de polițisti din biserică, în timp ce era jelit de către rude, și dus la autopsie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mort luat de polițisti din biserică, în timp ce era jelit de către rude, și dus la autopsie

Mort luat de polițisti din biserică, în timp ce era jelit de către rude, și dus la autopsie

O femeie moartă din județul Vaslui a fost luată, marți, de către polițiști direct din sicriul așezat pe masa din biserică, în timp ce era jelită de către neamuri, și dusă la Serviciul de Medicină Legală. Cele care au sunat la Poliție au fost chiar rudele defunctei, care îl suspectau pe soțul acesteia că ar fi omorât-o.

De Theodor Istrate,

Scenă demnă de filme ale regizorului sârb Emir Kusturica la Muntenii de Jos, județul Vaslui. Polițiștii au ”descins” la biserica din localitate pentru a ridica un mort din sicriu, după ce fuseseră alertați că ar fi vorba despre o posibilă crimă. În consecință, lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale au ridicat-o pe femeia de 64 de ani aflată în coșciug și au dus-o la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea autopsiei.

”În urma investigațiilor specifice, medicii legiști au constatat că moartea a fost una patologică”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Întregul scandal în acest caz a fost declanșat de către rudele femeii, care murise la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în urma unor boli de care suferea. De altfel, în certificatul constatator al decesului, medicii au menționat că moartea a fost una patologică.

Cu toate acestea, neamurile femeii au avut suspiciuni pe motiv că sicriul cu trupul neînsuflețit a fost dus mult prea repede la biserică de către soț. Acum, rudele defunctei vor trebui să meargă din nou la morga spitalului ”să-și ridice” a doua oară mortul pentru a-l îngropa creștinește.

Citește și: REPORTAJ-ANCHETĂ/ Nicușor Cucu din Vaslui, ”aspirator” de copile, din nepăsarea unor polițiști? (VIDEO&FOTO)

Close
Închide
  Close