Mergi direct la conținut »
Mort scos cu jandarmii din spitalul din Neamț. De ce au sunat medicii la 112
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mort scos cu jandarmii din spitalul din Neamț. De ce au sunat medicii la 112

Mort scos cu jandarmii din spitalul din Neamț. De ce au sunat medicii la 112

Un pacient decedat a fost scos cu jandarmii din spitalul de urgență din Neamț, pentru a fi transportat la morgă. Medicii au cerut sprijinul jandarmilor de teama rudelor mortului, care se manifestau zgomotos în curtea spitalului. În trecut au mai fost numeroase cazuri în care personalul medical a fost agresat, așa că de data aceasta personalul de gardă nu a mai vrut să riște un nou scandal. Prezența cordonului de jandarmi, care a flancat ieșirea, până la morga spitalului, a descurajat grupul de persoane turbulente.

De Mihai Niculescu,

Persoana decedată suferea de mai multe afecțiuni grave și nu era prima dată când fusese internat acolo, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Pentru ca situația să nu degenereze, cum s-a mai întâmplat, conducerea secției UPU a fost nevoită să sune la 112. Un echipaj de jandarmi a fost trimis la spital și transportul cadavrului a decurs fără incidente, relatează zch.ro.

Echipa de intervenție a fost la UPU – Triaj ca să preîntâmpine orice manifestare de tulburare a ordinii și liniștii publice, în condițiile în care mai multe persoane se adunaseră să-și manifeste tristețea”, a declarat sergent major Magdalena Muraru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamț.

Sursa foto: zch.ro


Citește și: Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO


 

Close
Închide
  Close