MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 19:33

Motivul emoționant pentru care o prezentatoare TV a intrat în direct alături de fiica ei

Distribuie

O prezentatoare TV din Pakistan a apărut, împreună cu fetița ei, pentru a vorbi despre un caz care a șocat întreaga țară. O fată de șase ani a fost violată și ucisă. Soarta ei a generat proteste în țară. 

Kiran Naz, o prezentatoare a televiziunii Samma din Pakistan, a intrat în direct alături de fiica ei. Ea a vorbit despre moartea unei fetițe de șase ani, Zainab Ansari, care a fost răpită în timp ce se îndrepta către școală. Fetița a fost violată și ucisă, iar trupul ei aruncat într-o groapă de gunoi.

În ultimele 12 luni, alte șapte fetițe au avut parte din aceeași soartă, în orașul Kasur.  „Vreau să arăt că sunt alături de păinții lui Zainab”, a spus prezentatoarea TV. Ea a spus că vrea să le arate atacatorilor că „nu ne este teamă”.

„Vreau siguranță și protecție pentru copiii noștri. Guvernul trebuie să educe oamenii. Vreau ca vinovații să fie spânzurați. Vreau dreptate pentru Zainba”, a continuat aceasta.

Soarta lui Zaiban a provocat o revoltă generală în Pakistan, unde mii de oameni au ieșit pe străzi pentru a acuza autoritățile că nu iau mai multe măsuri pentru a opri răpirile și atacurile sexuale. Totodată, pe rețelele de socializare, hashtagul #JusticeforZainab a fost unul dintre cele mai importante subiecte din întreaga lume. Politicieni și vedete din Pakistan s-au numărat printre cei care au publicat mesaje cu acest hashtag.

Cât despre ancheta în acest caz, unul dintre suspecți este bănuit în alte cinci cazuri similare. Totodată, autoritățile au preluat probe ADN de la cel puțin 90 de potențiali suspecți.


Citește și: Ce fel de copil era Kim Jong-un. Dezvăluiri făcute de bodyguardul lui Kim Jong-il


Loading...
Comentarii