De Adrian Ilie,

Întrebat cum vede posibilitatea ca, după eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea să se întoarcă să conducă iarăși PSD, Robert Negoiță a spus: ”Niciodată, nimic. Doar un camion și undeva pe o autostradă, că în oraș nu am încredere în capacitățile lui”.

Negoiță îi reproșează lui Dragnea că a condus autoritar partidul prin decizii luate în cadru informal, în cerc restrâns, decizii influențată inclusiv de iubita fostului președinte al PSD, Irina Tănase.

”Iubita domnului Dragnea nu știu să fi fost în conducerea partidului, dar am auzit că era pe acolo, dădea chiar dispoziții”, a spus Negoiță.

Acesta a relatat Dragnea a reușit să controleze partidul, subminând autoritatea șefilor de organizații care aveau o poziție precară la conducerea filialelor județene, prin faptul că erau numiți interimar și Dragnea încuraja contestatari în interiorul fiecărei filiale.

”Cum dinamita Liviu Dragnea organizațiile… Când Felix Stroe de la Constanța s-a poziționat alături de Mihai Tudose, l-a chemat pe Horia (președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu) și i-a spus să-l dea pe Stroe afară de la RAJA, regia de apă și canal din Constanța. Între timp, domnul Stroe a pupat inelul, și-a cerut iertare și a jurat credință și, cu o zi înainte de ședința RAJA, domnul Horia a primit telefon să anuleze ședința. Acum întreb și eu: în ce măsură mai pot colabora cei doi? Mai are domnul Stroe curaj să se poziționeze la partid?”, a relatat Robert Negoiță.

Citește și:VIDEO | Nicuşor Dan a venit la Congresul USR, deşi nu mai e membru al partidului: „Sper într-o susţinere, pentru candidatura la Primăria Capitalei”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase