Mergi direct la conținut »
FOTO | Nepoata lui Lady Di, Kitty Spencer, salariu de prințesă la Bvlgari Galerie foto
12imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Nepoata lui Lady Di, Kitty Spencer, salariu de prințesă la Bvlgari

FOTO | Nepoata lui Lady Di, Kitty Spencer, salariu de prințesă la Bvlgari

Lady Kitty Spencer a întors toate capetele la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. După evenimentul regal, nepoata prințesei Diana a devenit noul ambasador Bvlgari. 

Kitty Spencer are 27 de ani și este deja cunoscută în lumea modei, participând, printre altele, la două campanii pentru Dolce & Gabbana, potrivit thesun.co.uk.

Deși tânăra nu ducea lipsă de atenție din partea celor mai mari case de modă din lume, după apariția de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, Lady Kitty a devenit mai curtată ca oricând.

Bvlgari, o companie cu care nepoata prințesei Diana mai colaborase, i-a oferit lui Kitty rolul de ambasador de brand.

„Este o onoare imensă să lucrez cu cea mai iconică marcă italiană de bijuterii din lume. Bvlgari a fost întotdeauna sinonim cu creativitatea, moștenirea, frumusețea și strălucirea. Sunt, prin urmare, foarte încântată să fac parte din familia Bvlgari, iar asta înseamnă că voi avea ocazia de a experimenta pasiunea și magia lor în mod direct”, a declarat tânăra, potrivit publicațiilor străine.

 

Multe voci susțin că trăsăturile fizice ale lui Kitty amintesc de stilul și de frumusețea prințesei Diana, lucru care o ajută extrem de mult în cariera pe care și-a ales-o. Într-un interviu acordat pentur Vaity Fair, tânăra povestește că, deși era foarte tânără atunci când a murit mătușa sa, are amintiri frumoase despre aceasta.

 

Experții estimează că pentru noul job ca ambasador Bvulgari, Lady Kitty Spencer va primi un salariu undeva între 500.000 şi 1 milion de lire sterline pe an.


Prințul Harry și Meghan Markle, obligați să returneze cadouri de nuntă în valoare de 8 milioane de euro


 

Close
Închide
  Close