Nicolae Alexe, polițistul care a apelat la afaceristul Remus Rădoi pentru a o căuta pe Alexandra Măceșanu în Caracal, s-a ferit să răspundă la întrebările jurnaliștilor, cărora le-a spus că poate să alerge „și până la Caracal”, relatează B1.

La un moment dat, comisarul Nicolae Alexe a continuat să meargă la pas, însă a refuzat să răspundă întrebărilor presei cu privirile la audierea sa la IGPR.

„Cu domnul Rădoi vorbiți, cu noi nu vorbiți”, i-a spus unul dintre reporterii prezenți, făcând referire la momentul în care Nicolae Alexe ar fi luat legătura cu Remus Rădoi, patronul unor firme de pază, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie, pentru a o găsi pe Alexandra Măceșanu.

Săptămâna trecută, a fost audiat, la Secția de anchetare a magistraților, p
rim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu. La ieșirea de la audieri, Zăvoianu a luat-o la fugă, pentru a evita întrebările jurnaliștilor.

Procurorul Cătălin Zăvoianu a alergat sute de metri, cu jurnaliști pe urmele sale.

foto: captură video Antena3

Citeşte şi:

Clanurile din Caracal se pârăsc unul pe altul. Apropiat al lui Oacă: „Oamenii lui Codiță cară votanți PSD cu mașinile, la toate alegerile!”

Fostul șef al IPJ Olt susține că le-a propus procurorilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă. „Au spus că nu știu că acolo e victima”

Crima din SUA, cu victima arsă într-un butoi metalic, la fel ca în cazul din Caracal, e subiectul unui documentar difuzat pe Netflix

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine