Tănărul urma să plece, sâmbătă, cu trenul din Roman spre Pașcani, susțin polițiștii din cadrul IPJ Neamț.

Se pare că tânărul era într-o clasă pregătitoare la o universitate din Bacău, era turist şi un împătimit al excursiilor. Acesta ar fi plecat din Bacău către Roman şi ar fi schimbat trenul spre Paşcani. (…) În Roman, acesta a fost găsit decedat la aproximativ 200 de metri de gara CFR în triajul gării CFR Roman, cu o leziune în zona capului”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Neamţ, Robert Costin, conform Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că adolescentul chinez voia să meargă la Târgu Neamț pentru a vizita cetatea. Din neatenție, tânărul s-a urcat, însă, într-un tren cu destinația Suceava și a sărit din vagon în momentul în care garnitura feroviară ieșea din gara Roman cu viteză mică.

În cădere, tânărul chinez s-a lovit cu capul de o bornă kilometrică aflată între șine și a murit pe loc.â

Potrivit anchetatorilor, băiatul avea asupra sa toate bunurile personale, inclusiv actul de identitate, telefonul mobil şi o sumă de bani, motiv pentru care poliţiştii exclud ipoteza unei tâlhării.

Cadavrul tânărului chinez de 16 ani a fost preluat de către Serviciul de Medicină Lehală şi transportat în vederea necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul acestuia, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Neamţ.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru ucidere din culpă.

sursă foto: foto: stiri-neamt.ro


Citește și Ce efecte produce creșterea euro: la o rată de 300 de euro plătim 960 de lei în plus pe an față de 2017; pentru un Logan dăm 1.960 de lei suplimentar