Mergi direct la conținut »
Un student chinez a fost găsit mort în apropierea gării din Roman. Tânărul avea o rană gravă la cap
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un student chinez a fost găsit mort în apropierea gării din Roman. Tânărul avea o rană gravă la cap

Un student chinez a fost găsit mort în apropierea gării din Roman. Tânărul avea o rană gravă la cap

Scene de coșmar în apropierea gării din Roman. Un student chinez a fost găsit mort între liniile de cale ferată. Noi detalii ies la iveală în cazul morții băiatului de 16 ani.

Se pare că, adolescentul, student la Bacău, dorea să meargă la Târgu Neamț, pentru a vizita cetatea. Din neatenție însă, el s-a urcat într-un tren cu destinația Suceava și a sărit din tren, în momentul în care garnitura ieșea cu viteză mică din gară. Din păcate, studentul chinez s-a lovit în cădere cu capul de o bornă kilometrică aflată între șine și a murit pe loc.

Din primele informații, tânărul avea o rană la cap. Potrivit anchetatorilor, pe trupul bărbatului nu au fost găsite alte leziuni. Studentul chinez avea toate actele asupra sa, precum și un bilet de tren pe ruta Roman-Pașcani, relatează observator.tv.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

sursă foto: observator.tv


Citește și Ce efecte produce creșterea euro: la o rată de 300 de euro plătim 960 de lei în plus pe an față de 2017; pentru un Logan dăm 1.960 de lei suplimentar


 

Close
Închide
  Close