De Andreea Radu,

Elevii au acuzat dureri abdominale şi greaţă, iar trei dintre ei au avut şi vărsături.  Ei nu se află într-o stare gravă, dar vor fi ținuți sub supraveghere la Boli infecţioase, potrivit directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, dr. Liliana Grădinaru, informează monitorulsv.ro.

La rândul său, managerul Spitalului Municipal, Traian Andronachi, a declarat că toţi cei nouă copii sunt internaţi în secţia Contagioase. „Starea generală a copiilor este bună. Toţi au declarat că au băut lapte la şcoală, probabil aceasta este sursa îmbolnăvirii”, a spus managerul spitalului

Din declarațiile elevilor a reieşit că laptele pe care l-au primit la şcoală ar fi avut „un gust ciudat”. Direcția de Sănătate Publică a județului Suceava a declanșat, în aceeași zi, o anchetă la Școala Generală din Bădeuți.


Citește și:

Confesiunile femeii pe care Dragoș Bîrligea, patron de videochat, a încercat s-o omoare într-un accident de circulație. „M-a amenințat că mă decapitează și m-a ținut dezbrăcată în câmp cu cuțitul la gât, la -10 grade”