Mergi direct la conținut »
Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii

Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, a anunțat, marți, că toate școlile și grădinițele din București rămân închise toată săptămâna, instituția punând la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii acasă un număr de telefon.

Școlile din București rămân închise până vineri, inclusiv. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat un nou Comandament de iarnă, pentu data de marți, 27 februarie, la ora 12.00, având în vedere avertizările de vreme deosebit de rece, vânt puternic, care se va transformă în viscol, și ninsoare abundentă.

Gabriela Firea a spus că înțelege situația părinților care nu au cu cine să își lase copiii acasă, dar îi sfătuiește să apeleze la rude sau prieteni și să se gândească la binele copiilor. Totuși, pentru părinții care nu găsesc cu cine să își lase micuții, edilul a anunțat că le va oferi ajutor.

Număr de telefon pus de Primăria Capitalei la dispoziția părinților care nu au cu cine lăsa copiii

“Pentru cazurile deosebite și pentru situațiile extraordinare în care o familie chiar nu găsește o soluție că să își trimită copilul undeva cât este la serviciu, le venim în ajutor și îi rog să ne transmită această solicitare la Tel Verde 0800.800.868 și Primăria Generală cu ajutorul primăriilor de sector va găsi soluții punctuale pentru acele familii care nu au găsit pe nimeni”, a susținut primarul general al Capitalei.

„Ne pasa de toata lumea. Nu toti copiii ajung la scoala acum cu masina incalzita a parintilor, cei mai multi ajung cu mijloacele de transport in comun sau pe jos. Lucrurile nu arata bine, va fi in continuare ger, se vor resimti minus 20 de grade, minus 22 de grade in Bucuresti. Nu ar fi intelept sau corect sa deschidem scolile pe ger”, a mai declarat Gabriela Firea.


Citește și: ANALIZĂ/”Plâng” caloriferele la Timișoara, pe cod galben de ger: cărbunele vine cu porția și gazul a fost limitat/FOTO

Close
Închide
  Close