Mergi direct la conținut »
Numele lui Florin Secureanu, încrustat pe soclul statuii din Viena a lui Mihai Eminescu. Detalii noi despre fostul manager al Spitalului Malaxa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Numele lui Florin Secureanu, încrustat pe soclul statuii din Viena a lui Mihai Eminescu. Detalii noi despre fostul manager al Spitalului Malaxa

Numele lui Florin Secureanu, încrustat pe soclul statuii din Viena a lui Mihai Eminescu. Detalii noi despre fostul manager al Spitalului Malaxa

Numele fostului manager al Spitalului Malaxa din Capitală Florin Secureanu a fost încrustat pe soclul statuii din Viena a lui Mihai Eminescu, scrie tolo.ro. Cu toate acestea, numele a fost șters în toamă, după ce Secureanu nu și-a respectat promisiunea d ea face o donație importantă pentru Asociația Mihai Eminescu. În același timp, potrivit sursei citate, a ieșit la iveală firma Noventis, care avea monopol pentru materialele sanitare de la Malaxa, i-a achitat lui Secureanu petrecerea pentru ziua de naştere a fiului său.

Începând din 2012 Florin Secureanu a participat la mai multe festivităţi ale asociaţiei ”Mihai Eminescu”, condusă de Laura Hant, fosta şefă a PSD Austria, managerul de la Malaxa fiind prieten cu Laura Hant şi cu soţul acesteia, ambii oameni de afaceri în construcţii. În 2014, la Viena a fost inaugurat un bust al lui Mihai Eminescu, iar numele lui Florin Secureanu apare pe soclul statuii, pe una dintre laturi, pe cealaltă latură fiind numele familiei Hant. ”Omagiu adus poetului a cărui operă învinge timpul. Prof. univ. Dr. Florin Adrian SECUREANU, Preşedinte al fundaţiei Marele Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim” – scria pe soclul statuii, la inaugurarea acesteia.

Laura Hant a declarat, pentru tolo.ro, că numele managerului de la Malaxa a fost înscrustat pe soclul statuii pentru că acesta a promis că va face o donaţie importantă pentru asociaţie, dar care nu s-a concretizat. „Noi suntem o asociaţie serioasă şi am decis să-i scoatem numele. I-am scos numele de pe soclu.  Acum este inscripţionat numele Veronicăi Miclea”, a explicat Laura Hant, precizând că numele lui Secureanu a fost înlocuit „în toamnă”.

Unul dintre evenimele asociaţiei la care Secureanu a participat, alături de iubita sa, a fost în luna iunie, la Palatul Schonbrunn din Viena.

În același timp, a ieșit la iveală că pe lista de plăţi a Spitalului Malaxa sunt mai multe firme care s-au ocupat de imaginea managerului Florin Secureanu. În plus, firma Noventis, cel mai mare furnizor al spitalului, a plătit petreceera pentru ziua de naștere a fiului lui Florin Secureanu.

Citește continuarea pe tolo.ro

Sumar:

Close
Închide
  Close