De Cristian Anton,

Valentine Monnier, în prezent în vârstă de 63 de ani, a declarat pentru Le Parisien că violul a fost unul extrem de violent.

Publicaţia susţine că a discutat cu mai multe persoane din anturajul lui Monnier şi că acestea i-au confirmat că actriţa le-a povestit despre incident la scurt timp după ce acesta avusese loc.

Violul este o bombă cu ceas. Amintirea nu se estompează. Devine o fantomă, te urmăreşte şi te schimbă fără să îţi dai seama.

Valentine Monnier:

Actriţa susţine că s-a simţit îndemnată să vorbească acum, la peste 40 de ani de la incident, în condiţiile în care săptămâna viitoare va fi lansat în Franţa cel mai recent film al lui Polanski, ”J’Accuse”.

Actrița Valentine Monnier îl acuză pe Roman Polanski că a violat-o în 1975

Filmul, recompensat anul acesta cu Marele premiu al juriului la Festivalul de Film de la Veneţia şi întâmpinat cu recenzii favorabile, nu şi-a găsit încă un distribuitor american, semn al presiunii crescânde puse pe cei acuzaţi de abuzuri în era #MeToo.

Cineastul a negat vehement acuzațiile

Actriţa a povestit pentru Le Parisien că nu avea nicio legătură cu regizorul – nici personală, nici profesională – ci că abia îl cunoştea atunci când a stat în cabana acestuia, alături de alţi prieteni, în timpul unei vacanţe la schi.

”M-a lovit, m-a bătut până când am cedat şi apoi m-a violat, făcându-mi tot felul de alte lucruri. Abia împlinisem 18 ani”, a declarat Monnier.

Actrița a precizat că violul, intervenit după ce s-au întors de la schi într-una din zile, a fost unul extrem de violent.

Avocatul lui Polanski, Herve Temime, a declarat pentru Le Parisien că cineastul, în prezent în vârstă de 86 de ani, neagă vehement aceste acuzaţii.

Citeşte şi:

Organizatorul unei secții de votare din Marea Britanie: „E superb. Oamenii sunt excepționali. Vin continuu”

Fotoreportaj de la prima zi de votare din Germania: „Nu sunt patriot, eu doar îmi iubesc țara, atâta tot”

Judecătoarea care a umilit o femeie abuzată de partener n-a vrut să stabilească domiciliul copilului la mamă. Ce decizie a luat apoi un alt magistrat

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie