Mergi direct la conținut »
O adolescentă din Hunedoara a fost molestată sexual în magazinul deținut de familia ei!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O adolescentă din Hunedoara a fost molestată sexual în magazinul deținut de familia ei!

O adolescentă din Hunedoara a fost molestată sexual în magazinul deținut de familia ei!

O fată în vârstă de 16 ani a fost hărţuită sexual în repetate rânduri, de un bărbat de 52 de ani.

Agresorul venea în magazinul familiei adolescentei pentru a cumpăra haine second-hand. Joi, părinţii au sunat la 112, iar poliţiştii au deschis dosar penal, a informat mediafax.

Bărbatul de 52 de ani a acostat-o de mai multe ori pe fată pe stradă. În urmă cu două săptămâni, bărbatul de 52 de ani a venit la magazinul second-hand al familiei adolescentei, situat în Hunedoara, pentru a cumpăra haine folosite.

Bărbatul i-ar fi pus, atunci, mâna pe spate şi a întrebat-o dacă ar putea să îl ajute la curăţenie, la domiciliul său. Fata l-a refuzat.

În cursul zilei de joi, adolescenta a fost din nou abordată de individ, tot la magazin, astfel că ea a anunţat familia, care a sesizat Poliţia.

Atât fata, cât şi cel suspectat de hărţuire sexuală au fost duşi, joi, la Poliţia Hunedoara pentru verificări, iar din primele cercetări se pare că minora a mai fost abordată de bărbat pe stradă şi cu alte ocazii, cu propuneri asemănătoare.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru hărţuire sexuală. Cercetările continuă şi pentru a se stabili dacă bărbatul a procedat în acelaşi fel şi cu alte fete.


Close
Închide
  Close