Mergi direct la conținut »
O adolescentă din Iaşi a furat zeci de mii de euro de la bunici. Incredibil ce a făcut fata cu banii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O adolescentă din Iaşi a furat zeci de mii de euro de la bunici. Incredibil ce a făcut fata cu banii

O adolescentă din Iaşi a furat zeci de mii de euro de la bunici. Incredibil ce a făcut fata cu banii

Andreea, în vârstă de 18 ani și iubitul ei Petru au spart uşa magaziei, apoi cufărul şi au plecat cu 33.000 de euro şi 5.400 de lei. S-au oprit direct în Iaşi, în magazinele de haine. Mai mult, aceștia și-au cumpărat telefoane de ultimă generaţie, au mâncat apoi în restaurante de lux şi au pierdut nopţi prin cazinouri. 

Andreea are 18 ani şi ştia de la părinţii ei că bunicii din Miroslava vânduseră cu 40.000 de euro un teren. Bătrânii puseseră deoparte 33.000 de euro, după ce le dăduseră copiilor lor 7.000 de euro. Îndrăgostită nebuneşte de Petru Vascal, un tânăr din Iaşi, Andreea a dat lovitura şi i-a jefuit pe bunici. Aceştia, scrie bzi.ro, ascunseseră banii într-un cufăr, într-o anexă din curtea casei.

Şase zile a durat petrecerea celor doi, joi ei fiind arestaţi. Cheltuiseră deja 12.000 de euro din banii furaţi. Bunicii fetei au primit înapoi 21.000 de euro.

Foto: bzi.ro

Citește și

„România nu face protecție socială, face o spoială de protecție socială”. Interviu exclusiv cu dr. Aurelian Giugăl, cercetător, coautor al studiului care compară România din 1918 cu cea din zilele noastre

 

Close
Închide
  Close