De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii au fost anunțați de medicii spitalului din Alexandria că la unitatea medicală a fost adusă o minoră de 15 ani care și-ar fi provocat un avort la domiciliu.

Oamenii legii au stabilit că adolescenta este din comuna Smârdioasa și că sâmbătă după-amiază ar fi născut singură în baia. Mai apoi, fata ar fi aruncat bebelușul într-o sobă.

Criminaliștii sosiți la fața locului au descoperit cadavrul fătului pe care l-au predat Serviciului de Medicină legală Teleorman, relatează Mediafax.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru „uciderea sau vătămarea nou-născutului săvârșită de către mama”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În 2017, o femeie din Bistrița și-a lăsat cei trei copii nou-născuți să moară și le-a ascuns cadavrele în pod.

La aproape doi ani de la descoperirea faptelor pe care le-a comis, femeia a fost condamnată la 25 de închisoare.


Citește și:

Imaginile zilei vin din Ucraina. Buletine de vot cât un papirus și mese întoarse invers ca să încapă lista cu toți candidații!

Povestea omului de știință care a câștigat Premiul Nobel după ce a fost numit „nebun” pentru ideea sa. Descoperirea lui a ajutat mulți bolnavi de cancer

VIDEO/ Fiul lui Liviu Dragnea, huiduit la ieșirea de la stadion. Valentin Dragnea a plecat escortat de o dubă a Poliției


 

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci