De Petre Dobrescu,

Tânăra n-a primit acceptul mamei sale de a merge la aniversarea băiatului, astfel că a decis să-și însceneze „răpirea”, a notat Vremea Nouă.

Fata s-a plimbat pe stradă cu surorile ei mai mici, pe care le-a „instruit” să spună că a fost răpită, urcată cu forța într-o mașină.

Fetele mai mici s-au dus acasă și le-au spus părinților că fata mai mare fusese răpită de doi bărbați cu o mașină albă care au oprit pe drum.

Imediat au fost alertate autoritățile din Vaslui, dar și din județele învecinate Bacău și Galați.

Politistii au identificat mașina în cauză, în județul Galați, mai precis la Ghidigeni.

Dosar penal pentru lipsire de libertate

„Apelul cu anunțul răpirii a fost făcut la 19:55, de către un bărbat care a anunțat că fiica lui de 15 ani a fost răpită de doi bărbați necunoscuți, cu o mașină, care au plecat cu fata într-o direcție necunoscută.

Echipa operativă a început imediat cercetarea, au stabilit un cerc de suspecți și au apelat la colegii de la IPJ Galași și IPJ Bacău, care au sprijinit în căutări.

Minora a fost identificată în judetul Galați, în comuna Ghidigeni, a fost predată familiei în siguranță, iar în cauză se fac cercetãri într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Au găsit fata împreună cu tinerii în cauză și aceasta nu fusese victima niciunei infracțiuni de agresiune sexuală.

Se pare că unul din tinerii în cauză, cel de 18 ani, era iubitul fetei, care ar fi declarat cã nu a vrut să o răpească pe vasluiancă, ci doar „să o scoată la o plimbare”.

Surse din comună spun cã L.M., de 15 ani, se certase cu mama ei, pentru că era ziua tânărului de 18 ani, dar mama a refuzat să o lase să meargă la ziua lui, așa că și-a înscenat răpirea ca să fugă la petrecere!

IPJ Vaslui a solicitat și implicarea DGASPC Vaslui, care a asigurat asistență psihologică la audieri, urmând a se efectua și o anchetă socială pentru a vedea dacă sunt condiții de risc pentru copii.


Citeşte şi:

Zeci de persoane din Bistrița-Năsăud au primit indemnizații de handicap sau pensii de boală fără a avea probleme de sănătate

Un tânăr român, primul la admiterea la Medicină în Italia. Norbert a lăsat în urmă 60.000 de candidați

Adolescentul care a ucis-o și a violat-o pe fetiţa de 5 ani din Baia Mare, prins după ADN-ul de pe cărămida cu care i-a zdrobit capul. ”M-am speriat foarte rău că strigătele ei o să fie auzite de rude și o să mă omoare”

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate