De Răzvan Mihalașcu,

Fata a cerut ajutorul prietenilor ei care au reușit să o localizeze datorită aplicației Snapchat într-un motel din San Jose.

„Victima a utilizat contul său de Snapchat pentru a-și avertiza prietenii că a fost răpită și că nu știe unde este. Prietenii victimei au determinat localizarea sa grație aplicației Snapchat și au cerut ajutor”, au precizat reprezentanții Poliției din San Jose, conform Hotnews.

În momentul în care au descins în motelul în care fata era sechestrată, polițiștii au identificat un suspect care ieșea dintr-o cameră și au descoperit victima.

Potrivit anchetatorilor, suspect în acest caz este Albert Vasquez. Bărbatul de 55 de ani a întâlnit-o pe adolescentă cu puțin timp înainte și i-a dat niște substanțe pentru ca aceasta să-și piardă cunoștința.

Ulterior, Vasquez a apelat la doi complici pentru a-l ajuta să o transporte pe fată pe care a apucat să o violeze până în momentul în care a fost arestat.

Cei trei suspecți arestați de Poliție în cazul fetei răpite și violate / foto: eastbaytimes.com

Cei trei suspecți au fost inculpați și încarcerați.

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine