MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2018 11:04

FOTO | O britanică bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr. Ce a făcut bărbatul cu banii

Distribuie

Românul de 29 de ani a avut o relație cu o femeie britanică de 66 de ani de pe urma căruia a profitat, lăsând-o cu conturile goale și inima frântă. Acum, tânărul este acționat în judecată pentru faptele sale.

Christiane Shellard, în vârstă de 66 de ani, l-a acționat în instanță pe fostul ei iubit, Cristian Mihalea, în vârstă de 29 de ani, pentru că bărbatul ar fi înșelat-o, furându-i o sumă mare de bani, potrivit Daily Mail.

Britanica divorțată i-ar fi dat românului peste 750.000 de lire sterline pentru a-l ajuta să îşi cumpere un apartament, să plătească tratamentele medicale ale tatălui lui despre care a spus că este bolnav şi să pornească o afacere.

Mai exact, Cristian a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-şi putea cumpăra o casă,  170.000 lire sterline pentru a putea plăti tratamentul tatălui său bolnav și cadouri exorbitante, printre care un autoturism marca Porsche Panamera în valoare de peste 68.000 de lire sterline şi o colecţie de ceasuri care valorează o avere.

După o relaţie de aproximativ 18 luni și bani suficienți, românul a părăsit-o pe Christiane care acum l-a dat în judecată pe acesta pentru a recupera banii despre care a povestit judecătorilor că i-a împrumutat.

Cristian ar fi investit banii primiți într-un salon de înfrumusețare din Fulham pe care l-a trecut pe numele surorii lui. De asemenea, el și-ar fi pus o parte de bani în conturi din România, iar restul i-ar fi pierdut la păcănele, notează jurnaliştii britanici.

Autoritățile britanice i-au blocat conturile românului, deși acesta a spus în fața judecătorilor că banii și bunurile primite de la Christiane Shellard nu au fost împrumuturi, ci cadouri.


 

Loading...
Comentarii