MENIU CAUTĂ

FOTO | O britanică bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr. Ce a făcut bărbatul cu banii

Distribuie

Românul de 29 de ani a avut o relație cu o femeie britanică de 66 de ani de pe urma căruia a profitat, lăsând-o cu conturile goale și inima frântă. Acum, tânărul este acționat în judecată pentru faptele sale.

Christiane Shellard, în vârstă de 66 de ani, l-a acționat în instanță pe fostul ei iubit, Cristian Mihalea, în vârstă de 29 de ani, pentru că bărbatul ar fi înșelat-o, furându-i o sumă mare de bani, potrivit Daily Mail.

Britanica divorțată i-ar fi dat românului peste 750.000 de lire sterline pentru a-l ajuta să îşi cumpere un apartament, să plătească tratamentele medicale ale tatălui lui despre care a spus că este bolnav şi să pornească o afacere.

Mai exact, Cristian a primit din partea femeii 500.000 lire sterline pentru a-şi putea cumpăra o casă,  170.000 lire sterline pentru a putea plăti tratamentul tatălui său bolnav și cadouri exorbitante, printre care un autoturism marca Porsche Panamera în valoare de peste 68.000 de lire sterline şi o colecţie de ceasuri care valorează o avere.

După o relaţie de aproximativ 18 luni și bani suficienți, românul a părăsit-o pe Christiane care acum l-a dat în judecată pe acesta pentru a recupera banii despre care a povestit judecătorilor că i-a împrumutat.

Cristian ar fi investit banii primiți într-un salon de înfrumusețare din Fulham pe care l-a trecut pe numele surorii lui. De asemenea, el și-ar fi pus o parte de bani în conturi din România, iar restul i-ar fi pierdut la păcănele, notează jurnaliştii britanici.

Autoritățile britanice i-au blocat conturile românului, deși acesta a spus în fața judecătorilor că banii și bunurile primite de la Christiane Shellard nu au fost împrumuturi, ci cadouri.


 

Citește mai multe despre britanica, frauda, inselat și roman pe Libertatea.

Comentarii