Mergi direct la conținut »
FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?

FOTO | O cameră video care înregistra tastarea PIN-ului a fost descoperită într-un bancomat. Tu poți vedea unde este ascunsă?

 

Un polițist care se afla în afara orelor de muncă a descoperit o cameră video minusculă instalată într-un ATM. 

Polițistul din Londra care a găsit camera video instalată într-un bancomat se afla în timpul liber. Desigur, el și-a alertat imediat colegii despre situația descoperită, potrivit thesun.co.uk.

Infractorii fac găuri minuscule în plasticul de la ATM. În acestea, ei montează camere video minuscule pentru a surprinde persoanele care introduc PIN-urile.

Hoții și-au perfecționat în timp metodele de furt și, deși acesta nu este un caz singular, este unul de care se poate ține cont atunci când vreți să scoateți bani de la bancomat.

Ca dovadă, pentru ochiul neantrenat, imaginea de mai jos poate părea una obişnuită, care reprezintă milioanele de ATM-uri pe care oamenii le folosesc pentru a extrage bani. Dar uită-te cu atenție…

Imaginea a fost postată pe contul de Twitter de către Metropolitan Special Constabulary din Londra. 

Iată unde este camera video ascunsă: 

Posesorii de carduri pot fi înșelați fie prin instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, echipamente artizanale și ilegale prin care le sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care.


Ce ascunde virusul care afectează milioane de oameni din întreaga lume. România este o zonă endemică


Close
Închide
  Close