Mergi direct la conținut »
O doctoriță de la Spitalul de Recuperare Borșa îi critică pe protestari. Fațada Săitalului de Recuperare din Borșa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O doctoriță de la Spitalul de Recuperare Borșa, soție de jandarm, îi critică pe protestari. „Sper să ajungeți să beți cu paiul”

De Petre Dobrescu,

O doctoriță de la Spitalul de Recuperare Borșa, soție de jandarm, i-a criticat pe protestarii de la mitingul diasporei de vineri, 10 august, legat de protestele de la finele săptămânii trecute din Bucureşti şi ciocnirile care au avut loc între protestatari şi jandarmi.

Ad placeholder

Medicul a făcut pe pagina sa de Facebook o serie de declaraţii foarte dure la adresa celor care au protestat în stradă, printre altele transmiţându-le că “Sper să ajungeți sa beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți”, potrivit axanews.ro, care citează eurostiri.eu.  Deja a apărut o petiție online privind excluderea femeii din profesia de medic.

”Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proast. Dar tare proștierau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ”Vi-o-le-n-țeee-le” asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți”, a scris Sorina Petruşan pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Grigore Cartianu, care a subliniat cele mai importante idei ale acesteia, precizează pe pagina lui de Facebook că Sorina Petrușan este soție de jandarm.

Mesajul medicului Sorina Petrușan, postat pe Facebook

Conducerea Spitalului de Recuperare a ţinut să arate că unitatea spitalicească se delimitează de afirmaţiile făcute de către medicul rezident pe reţeaua de socializare, cele exprimate public nefiind un punct de vedere oficial al spitalului.

“Cu părere de rău, am văzut şi noi declaraţiile făcute de doctoriţă. Nici măcar nu e angajată la spitalul nostru, este medic rezident, iar declaraţiile au fost făcute în mediul online ca fiind păreri personale, nu ceva oficial din partea spitalului. Spitalul de Recuperare Borşa se delimitează de afirmaţiile făcute de către doamna doctor şi ne vom exprima public şi noi un punct de vedere pe acest subiect. E o nebunie ce s-a întâmplat, am discutat asta la raportul de gardă, dar asta e. Acum suntem în Comitetul Director şi avem de discutat problemele de zi cu zi ale unităţii noastre”, a spus managerul spitalului din Borşa. dr. Lupaşcu Florin.

Și Partidul Social Democrat (PSD) apără Jandarmeria, după protestele de vineri. Violențele și ”psihoza colectivă” sunt comparate cu incendiul din Colectiv.

Ad placeholder

În schimb, după ultimele evenimente, Un jandarm în rezervă și-a depus livretul militar, în semn de protest față de violențele colegilor săi.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Anul Centenar al Marii Uniri – scuipat ”patriotic” cu gaze lacrimogene


 

Ad placeholder
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
PARTENERI - GSP.RO
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Ea i-a CERUT să...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Ea i-a CERUT să...
Horoscop 10 iulie 2020. Leii pot fi tentați să încalce anumite drepturi ale altora
HOROSCOP
Horoscop 10 iulie 2020. Leii pot fi tentați să încalce anumite drepturi ale altora
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close