Mergi direct la conținut »
O elevă din Vaslui a fost înjunghiată de fostul iubit după ce a amenințat-o la școală de față cu mama sa și cu o profesoară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O elevă din Vaslui a fost înjunghiată de fostul iubit după ce a amenințat-o la școală de față cu mama sa și cu o profesoară

O elevă din Vaslui a fost înjunghiată de fostul iubit după ce a amenințat-o la școală de față cu mama sa și cu o profesoară

O elevă din Vaslui a fost înjunghiată de fostul iubit după ce acesta a intrat cu forța, având asupra sa un cuțit, în școala unde învăța fata și a amenințat-o pe aceasta de față cu mama sa și cu o profesoară. Copila a reușit să fugă din școală și să se ascundă în locuința părinților săi, dar tânărul de 24 de ani s-a dus după ea și i-a înfipt cuțitul în mână. Ulterior, bărbatul a luat-o cu forța pe copilă și a sechestrat-o în casa unei verișoare de-a lui. În prezent, individul a fost reținut, iar adolescenta a fost dusă la spital.

De Theodor Istrate,

Întregul scandal a început la școala din Oșești, județul Vaslui, unde tânărul de 24 de ani s-a dus pentru a-și regla conturile cu fosta iubită, o adolescentă în vârstă de 14 ani. Individul a intrat în incinta unității de învățământ, unde a început să le amenințe atât pe fată, cât și pe mama acesteia și pe o profesoară.

Ulterior, tânărul a părăsit școala, iar fata a fugit acasă, lăsând-o pe mama ei să stea de vorbă cu individul.

„După ce a sunat-o la telefon, iar fata a refuzat să iasă din locuința părintească în care se refugiase, individul a intrat peste ea, i-a înfipt cuțitul în mână și a luat-o cu forța sechestrând-o în casa unei verișoare de-a lui”, a declarat, vineri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul a fost găsit de către polițiști la locuința verișoarei sale, în urma apelului la 112 făcut de către mama copilei. Bărbatula fost reținut pentru 24 de ore pentru amenințare, lovire sau alte violențe, port fără drept de obiecte periculoase și lipsire de libertate în mod ilegal.

Vasluianul de 24 de ani va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Din păcate, cazurile de violență în școli se înmulțesc din ce în ce mai mult. Zilele trecute, un elev din Bistrița a fost bătut de doi colegi de școală, din cauza unei fete.

Close
Închide
  Close