MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 22:17

O familie din București și-a uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov. Au primit un telefon când erau la Comarnic

Distribuie

O familie din București și-a uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov, unde veniseră să-și petreacă minivacanța de 1 decembrie. Oamenii și-au dat seama că sunt singuri în mașină de abia când au fost sunați de patronul locului de joacă și au intrat în panică. Asta pentru că plecaseră din Brașov și se aflau deja la aproape 60 de kilometri distanță, la Comarnic. Un alt copil a fost recuperat de polițiștii locali din piața mare a orașului, unde se află bradul de Crăciun. Băiețelul se rătăcise, dar a comunicat datele sale și ale părinților și le-a fost înapoiat acestora în siguranță.

Un cuplu bucureștean și-a uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov, iar seara părinții au plecat către București, fără să-și dea seama că micuții nu se aflau cu ei. Patronul locului de joacă i-a sunat, iar părinții s-au întors tocmai de la Comarnic, relatează bzb.ro

Poliţiştii locali din Braşov au mai găsit un băieţel de 4 ani care se pierduse de părinţi în Piaţa Sfatului. Copilul venise alături de familie pentru târgul de Crăciun. Polițiștii locali au văzut că e speriat, așa că l-au întrebat ce pățise

Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat. Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.


Citește și: REPORTAJ/ O artistă a transformat dorul de copilărie într-o afacere de succes. Viorica Șerbănoiu pictează globuri cu suflet (FOTO)


 

Citește mai multe despre Brașov, comarnic, loc de joaca și pierdut pe Libertatea.

Comentarii