MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 18:26

O fată de 10 ani are 25 de prenume puse după legende ale boxului. Cum a fost posibil

Distribuie

O fată de 10 ani are 25 de prenume puse după legende ale boxului american, mulți dintre sportivi bucurându-se de faimă înainte ca ea să se fi născut.

Copila se numește Willow Sullivan Corbett Fitzsimmons Jefferies Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Fareman Taylor-Brown.

Mama ei, Maria Brown, din Wolverhampton, Marea Britanie, susține că este o tradiție de familie începută în 1974. Bunicul copilei era pasionat de meciurile de box și a călătorit peste tot, la meciuri din întreaga lume, arată mirror.co.uk.

Willow Taylor-Brown, numele scurt al fetei, a fost numită după fiecare campion la box începând cu anul 1974. Giganții boxului, Muhammed Ali, Joe Frazier, George Foreman, Sonny Liston and Rocky Marciano se regăsesc toți în cele 25 de prenume ale fetei, iar acestea apar în certificatul ei de naștere și pe pașaport.

Maria nu-și știe toate prenumele, ci doar câteva” spune mama acesteia. ”Tradiția nu s-a oprit la Willow, pentru că și cealaltă fiică a mea, Autumn, în vârstă de 11 ani, are și ea aceleași prenume” a explicat femeia.

Sursa foto: mirror.co.uk


Previziuni Urania pentru perioada 13 – 19 octombrie 2018. Scorpionul și Vărsătorul fac „jocurile astrale”


 

Citește mai multe despre Box și prenume pe Libertatea.

Comentarii