Mergi direct la conținut »
O fată de 13 ani a furat o mașină, a avariat-o și a abandonat-o
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fată de 13 ani a furat o mașină, a avariat-o și a abandonat-o

O fată de 13 ani a furat o mașină, a avariat-o și a abandonat-o

O fată de 13 ani a furat o mașină în noaptea de vineri spre sâmbătă, în orașul Pâncota din județul Arad, pe care a avariat-o, apoi a abandonat-o. 

Incidentul a avut loc în orașul Pâncota, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Păgubitul a anunțat Poliția de-abia sâmbătă, în jurul orei 13.00. În patru ore, polițiștii au prins hoțul. De fapt, hoața, notează aradon.ro. Pentru că e vorba de o minoră teribilistă în vârstă de doar 13 ani, din localitatea vecină, Șiria. Nimeni nu își prea poate explica ce a fost în capul unei fete de 13 ani când a decis să fure o mașină. E vorba de un Opel pe care proprietarul îl lăsase cu cheia în contact, pornit, în fața blocului unde locuia. Nici prin cap nu i-a trecut că nu l-ar mai putea găsi când se întoarce. Totuși, așa s-a întâmplat. Când a coborât din apartament, autoturismul dispăruse.

„În data de 25 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 43 de ani din Pâncota despre faptul că în cursul nopții de 24 spre 25 noiembrie, autoturismul proprietate personală i-ar fi fost sustras de pe raza aceleiași localități, de o persoană necunoscută, proprietarul autoturismului lăsând autoturismul cu cheile în contact. Polițiștii din Pâncota și cei din Șiria au efectuat cercetări și, la mai puțin de patru ore de la sesizarea evenimentului, autoturismul a fost găsit abandonat și avariat pe raza localității Șiria. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat cel care ar fi sustras autoturismul proprietatea bărbatului de 43 de ani în persoana unei minore – o adolescentă de doar 13 ani din Șiria. Aceasta este cercetată de polițiști, în momentul de față, pentru furt în scop de folosință și conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere” – a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.


Citește și:  Atunci și Acum | Evoluția liberalei Raluca Turcan (FOTO & VIDEO)


 

Close
Închide
  Close