MENIU CAUTĂ
, de Iulian Simbeteanu

O fată de 13 ani din Vrancea, găsită spânzurată cu o eșarfă de un pom

Distribuie

Ramona Ţuţoi şi-a pus capăt zilelor în timp ce se îndrepta spre şcoală. Adolescenta s-a spânzurat de un prun, aflat în apropierea primăriei din comuna Păuleşti. Tanăra şi-a justificat gestul într-un bilet de adio, în care îşi exprimă speranţa că  va fi condusă pe ultimul drum de toată suflarea din satul natal, dar şi de colegii de clasă, informează Ziarul de Vrancea.
Elevă la Şcoala gimnazială din comună, adolescenta a plecat de două ori de acasă şi era în evidenţele unui psiholog, care le-ar fi recomandat părinţilor să nu o lase singură .
”Lângă corpul acesteia au fost identificate două bilete ce erau destinate părinţilor ei, cerându-le iertare, fără  a specifica motivul sinuciderii. În pieptul tinerei se afla, lipit cu scoci, un bilet pe care erau trecute numerele de telefon ale părinţilor. Din discuţiile purtate cu părinţii fetei a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp nu au existat discuţii contradictorii între aceştia şi nu cunosc motivul pentru care fiica lor a făcut acest gest”, a declarat inspectorul principal Cătălina Murariu, de la biroul de presă al poliţiei.
Foto: Arhivă

Citește mai multe despre Vrancea pe Libertatea.

Comentarii