MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 17:54 , de Cătălin Schipor

O fată de 9 ani care nu voia să plece de la mare a alertat autoritățile cu dispariția sa. Copila a fost găsită pe plajă la Saturn

Distribuie

O familie din Ploiești care își terminase sejurul pe litoral și se pregătea să plece spre casă, de la gazda din Mangalia unde fusese cazată, a observat că fiica de nouă ani a dispărut. După îndelungi căutări, copila, care nu voia să plece de la mare, a fost găsită pe o plajă din Saturn, la câțiva kilometri distanță de locul de cazare al familiei.

Autoritățile au fost alertate despre dispariția fetei joi, în jurul orei 10.30, imediat fiind începute căutările.

Părinții fetei le-au spus polițiștilor că fiicei lor îi plăcea foarte mult marea și nu ar fi vrut să plece acasă, așa că efective sporite din cadrul Poliției Mangalia au efectuat investigații pentru căutarea fetiței, concentrându-se pe zona plajelor.

După câteva ore de căutări, în jurul orei 13.00, minora a fost găsită pe plaja „Adras”, din stațiunea Saturn, la câțiva kilometri de locul unde era cazată împreună cu familia.

Minora nu are urme de violentă și nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta spunându-le polițiștilor că voia să mai petreacă încă o zi pe plajă, deoarece sejurul se apropiase de final.

Citește și: Recidivă pentru Raluca Bădulescu. A fost implicată și în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”: „Nu lua mai puțin de 7-8 grame”

Citește mai multe despre disparitie și litoral pe Libertatea.

Comentarii