Mergi direct la conținut »
O fată de nouă ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl vitreg. Bărbatul o agresa chiar de mai multe ori pe zi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fată de nouă ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl vitreg. Bărbatul o agresa chiar de mai multe ori pe zi

O fată de nouă ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de tatăl vitreg. Bărbatul o agresa chiar de mai multe ori pe zi

O fată în vârstă de doar nouă ani a rămas însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei vitreg. Fata era agresată și hărțuită sexual de mai multe ori pe zi, însă totul a ieșit la iveală abia atunci când sarcina a devenit vizibilă, relatează Daily Mail. 

Cazul șocant a avut loc într-o regiune din centrul Peru. Mama fetiței de nouă ani nu avea nici cea mai mică idee despre abuzurile la care era supusă aceasta. A văzut însă că aceasta începe să aibă o burtă tot mai mare, așa că a mers cu ea la doctor. A aflat că fiica ei este însărcinată în luna a cincea – o sarcină prea avansată pentru a face avort.

Femeia, numită Lina Violeta Julca Rios, a afirmat imediat că tatăl copilului este partenerul ei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, numit Elmer Sergio Chambergo Tapia. Acesta din urmă a fugit după ce a ieșit la iveală că o viola pe micuță.

Femeia a mers la poliție, unde a depus o plângere împotriva lui. Acolo, fata de nouă ani a povestit că era abuzată și violată chiar de mai multe ori pe zi.

Acum, mama ei a cerut ca statul să-i acorde ajutor financiar pentru a primi consiliere psihologică în lunile care vor urma. Totodată, autoritățile încearcă să dea de urma bărbatului.


Citește și: Artiștii sunt indignați pentru că Stelei Popescu i-a fost rău pe scenă și nimeni nu a intervenit. “Începuse să moară în fața lor”


Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close