MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Descoperirea șocantă făcută de o femeie, după 64 de ani de căsnicie. Soțul ei ducea o viață dublă! Ce i-a ascuns bărbatul

Distribuie

Audrey Phillips, 85 de ani, a fost căsătorită cu Glyn timp de 64 de ani, dar nu a știut că el are o viață dublă și că lucrează, de când avea 13 ani, pentru Serviciile secrete britanice. 

Femeia a descoperit adevărul după ce soțul ei a murit în anul 2015, când a făcut ordine printre acte și a descoperit documente care atestau că el a lucrat de-a lungul anilor 40′, 50′ și 60′ ca spion, potrivit mirror.co.uk.

Audrey îl cunoștea pe Glyn ca pe bărbatul familist, un inginer civil căruia îi plăcea să joace fotbal la o echipă locală. Cuplul a avut împreună doi copii, cinci nepoți și trei strănepoți.

Documentele descoperite de femeie arătau că Glyn a devenit spion de la 13 ani, când a fost scos din școală în 1944 pentru că avea o memorie fotografică și a început să lucreze la „Operațiunea XX”.

Operațiunea a fost un proiect de contra-spionaj al MI5 care a supraveghat agenții naziști din Marea Britanie și i-a folosit pentru a transmite informații false în Germania.

Glyn a fost unul dintre cei 20 de băieți tineri aleși din toată țara. El a fost recrutat pentru memoria lui fotografică, statură mică și dragoste sa pentru cai. A fost apoi antrenat să se târască prin conducte de beton în închisori și să vorbească cu germanii aflați în pușcărie.

Dar și atunci când războiul s-a terminat, bărbatul a continuat să aibă misiuni toată viața, chiar și după ce s-a căsătorit.

Foto: 123rf.com


”Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, ”și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)


 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii