Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie a scris o scrisoare despre viitorul soț, cu trei ani înainte să-l cunoască. La nuntă, bărbatul a început să plângă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie a scris o scrisoare despre viitorul soț, cu trei ani înainte să-l cunoască. La nuntă, bărbatul a început să plângă

FOTO | O femeie a scris o scrisoare despre viitorul soț, cu trei ani înainte să-l cunoască. La nuntă, bărbatul a început să plângă

Victoria Kaniakea, în vârstă de 28 de ani, a scris o scrisoare către viitorul ei soț, cu trei ani înainte să-l cunoască. La o ședință foto, după nunta celor doi, ea a citit rândurile emoționante de pe foaia de hârtie.

După ce s-a mutat în orașul australian Canberra, în 2015, Victoria l-a cunoscut pe bărbatul care avea să-i devină soț, Philippe Lorrain.

„Mi-a venit în minte într-o zi și am început să scriu. Este foarte personal, dar nu-mi vine să cred cât de bine l-am descris pe Philippe. Am descris și lucrurile pe care mi le-a spus mai târziu el, precum faptul că s-a declarat încântat pentru că nu m-a întâlnit mai devreme, deoarece amândoi aveam nevoie să creștem în oamenii din ziua în care ne-am cunoscut”, a spus Victoria.

Scrisoarea, pe care Victoria i-a citit-o lui Philippe la nunta lor, descrie perfect caracteristicile lui, scrie Daily Mail.

„Am descris că este puternic, dar gentil. Ar putea să înfrunte orice furtună, însă preferă să nu omoare insectele care intră în casă, ci le dă afară. Am descris că el se afla aproape de mine, însă dintr-o țară îndepărtate…”, a mai adăugat femeia. Într-adevăr, Philippe nu s-a născut în Australia, ci în Germania. El a povestit că ceva, în mod special, l-a atras la Australia, însă nu știe cu exactitate ce.

„Între noi a mai fost și o conexiune puternică. Știam că o să-l cunosc înainte de a-l cunoaște. Sunt multe lucruri pe care nu puteam să le explic”, a adăugat Victoria.

Dintr-o întâmplare, Philippe s-a mutat la doar 500 de metri de locuința Victoriei.

„Philippe și-a colectat pachetele de la poștă la oficiul poștal la care lucra Victoria. Ea trecea pe lângă casa lui în fiecare zi și chiar ea chiar învăța la facultatea la care Philippe și-a dat doctoratul. S-au mutat de trei ori pe parcursul a patru ani înainte să se cunoască, de fiecare dată fiind foarte aproape unul de celălalt”, a spus un invitat la nunta lor, în cadrul unui discurs.

Eventual, cei doi s-au întâlnit la un bar, după ce Philippe a participat la un eveniment alături de colegii săi din clubul de canotaj.

„Barul s-a închis la ora 22:00 și canotorii s-au îndreptat către centrul orașului pentru a continua distracția. (…) Victoria și prietena ei Georgiana se aflau și ele în același club și erau pe cale să plece, dar când au văzut grupul de bărbați înalți, s-au gândit să mai bea câte un pahar”, a mai spus invitatul la nunta lor.

Ulterior, cei doi au continuat să discute, iar la ședința foto de după nunta lor, ea i-a citit scrisoarea emoționantă bărbatului pe care speră să-l aibă alături de ea toată viața.

„I-am dat scrisoarea lui Philippe și i-am citit-o în vârful unui munte, în timpul unei ședințe foto. A fost magic. A început să plângă și nu putea să creadă că am scris asta înainte să-l cunosc”, a mai adăugat Victoria.


CITEȘTE ȘI: Șapte copii săraci și visul unei nopți de iarnă. „Moș Crăciun nu a venit niciodată. L-am văzut doar la televizor”


FOTO: FACEBOOK / Philippe Lorrain

Close
Închide
  Close