MENIU CAUTĂ
09 Feb. 2018 18:45

O femeie din Suceava a fost sărbătorită la 103 ani. Fosta învățătoare a rămas văduvă de la 25 de ani

Distribuie

Viorica Hogaș, o fostă învățătoare din județul Suceava, a ajuns să sărbătorească venerabila vârstă de 103 ani, fiind foarte apreciată în comunitate.

Viorica Hogaș, o femeie mărunțică, dar foarte energică și optimistă, după cum scrie suceavanews.ro, a ajuns la această vârstă după ce a rămas de tânără văduvă, de la 25 de ani, cu un copil de 2 ani, și nu s-a mai căsătorit niciodată.

Femeia are doi nepoți, dar și trei strănepoți, dar a fost mamă pentru sute de alți copii pe care i-a învățat să scrie și să citească.

Fosta învățătoare din Udești a fost sărbătorită de primarul comunei, Cristea Ostrovan, la împlinirea a 103 ani, cu o diplomă, dar și tort.

„Ne-a privit cu ochii ei albaștri și blânzi, puțin umezi de emoție că are oaspeți într-o zi așa importantă pentru ea. Ne-a spus că ne așteaptă și la 104 ani, că are de gând să mai trăiască', a declarat primarul comunei Udești.


Citește și: EXCLUSIV/Legați, puși în genunchi și bătuți până au făcut pe ei. Pușcăriașii aduc acuzații grave angajaților Penitenciarului Spital Rahova

Citește mai multe despre invatatoare și Suceava pe Libertatea.

Comentarii