Mergi direct la conținut »
O femeie a fost lovită de tramvai în București. Victima, transportată la spital
Ştiri Libertatea > Ştiri > O femeie a fost lovită de tramvai în București. Victima, transportată la spital

O femeie a fost lovită de tramvai în București. Victima, transportată la spital

O femeie de 70 de ani a fost lovită de un tramvai, luni dimineața, la intersecția șoselei Ștefan cel Mare cu strada Floreasca. Victima a fost transportată de urgență la spital.

De Răzvan Mihalașcu,

La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD care a transportat-o pe pensionară la Spitalul Floreasca.

Potrivit medicilor, victima a suferit mia multe contuzii, însă este în stare conștientă, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucureşti – Ilfov, conform Agerpres.

Circulaţia tramvaielor în zonă a fost restricţionată, însă a fost reluată după ce polițiștii au finalizat  cercetările la locul accidentului.

La începutul lunii februarie, un bărbat a murit după ce a fost lovit de tramvai. Societatea de Transport București (STB) a anunțat că victima a fost împinsă de un om al străzii în fața tramvaiului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au contrazis ipoteza lansată de STB. Polițiștii au studiat imaginile și au observat că nu era nimeni în preajma victimei, acestea fiind singură pe refugiu.


Citește și:

Libertatea a refăcut o fotografie după 6 ani cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România


 

Close
Închide
  Close