Mergi direct la conținut »
O femeie gravidă în șase luni și bolnavă de inimă a avut un șoc când a mers la spital: "A fost dezgustător!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie gravidă în șase luni și bolnavă de inimă a avut un șoc când a mers la spital: "A fost dezgustător!"

O femeie gravidă în șase luni și bolnavă de inimă a avut un șoc când a mers la spital: „A fost dezgustător!”

Bonita Baxter, o britanică în vârstă de 27 de ani, gravidă în șase luni, a mers la spital, deoarece acuza dureri severe în piept și la nivelul stomacului. ea a fost dusă cu ambulanța la spital, fiindcă, fiind cardiacă, doctorii s-au temut să nu fie ceva ce i-ar putea afecta copilul.

Femeia a ajuns la camera de gardă, dar acolo a avut două surprize neplăcute. Sala era înțesată de oameni și nimeni nu i-a dat un loc, deși era evident că e gravidă, a dezvăluit metro.co.uk.

Femeia a fost nevoită să se târască aproape cinci ore pe podea, fiindcă nimeni nu i-a dat un loc. De două ori, cei de la recepție au făcut un apel să îi fie cedat un loc, dar nici așa nimeni nu s-a clintit din loc! Totul s-a întâmplat la un spital din Birmingham.

Mulți dintre cei care ocupaseră scaunele erau vizitatori!

„Pacienți de la alte 15 ambulanțe se aflau înaintea noastră și așteptau să fie înregistrați. Era ca în trafic, la cea mai aglomerată oră. Nu m-am așteptat să stau cinci ore pe podea. Orele au trecut și nimic nu s-a întâmplat. De două ori, cadrele medicale au întrebat dacă e cineva dispus să-mi ofere locul, dar nimeni nu s-a mișcat.

Mă uitam la oameni, iar aceștia își pironeau privirea în pământ. Dar nimeni nu s-a mișcat. Știu că și acești oameni aveau problemele lor, dar era evident că sunt gravidă și că sufeream. Dacă aș fi fost în locul lor, aș fi cedat locul unei femei gravide.

Cred că 70 la sută dintre cei care stăteau pe scaune erau pacienți, dar restul erau vizitatori. Unul dintre pacienți avea șase sau șapte rude sau prieteni cu el.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

Măcar unul dintre aceștia ar fi putut să se miște. A fost dezgustător. Am fost șocată. N-am spus că voiam să fiu tratat ca o prințesă fiindcă sunt gravidă. Nu pot să cred că niciunul dintre vizitatori n-a putut să se miște din loc. Când i-am spus unei îngrijitoare că am nevoie de un scaun, mi-a răspuns: «Te aștepți să fac o magie și să-ți aduc un scaun?». Nu cred că se așteptau să fie atât de plin”, a declarat, foarte supărată, Bonita.

„I-am trimis un mesaj mamei mele și ea a venit imediat la spital. Ea a întrebat: «Nu poate ceda nimeni scaunul?». Dar, din nou, nimeni nu s-a mișcat. M-au programat pentru un consult la vezica biliară, ca să vadă dacă nu e nevoie de o nouă operație. Am mai avut pietre în trecut”, a mai dezvăluit Bonita Baxter.


Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

Close
Închide
  Close