Mergi direct la conținut »
O femeie însărcinată a fost bătută de doi bărbați în fața catedralei din Făgăraș! Unul dintre agresori e tatăl unei prietene!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie însărcinată a fost bătută de doi bărbați în fața catedralei din Făgăraș! Unul dintre agresori e tatăl unei prietene!

O femeie însărcinată a fost bătută de doi bărbați în fața catedralei din Făgăraș! Unul dintre agresori e tatăl unei prietene!

Scene șocante au avut loc marți în centrul orașului Făgăraș, în dreptul Catedralei Ortodoxe. O fată însărcinată, în vârstă de 19 ani, a fost stâlcită în bătaie de doi bărbați, a informat bzb.ro.

Fata agresată mergea alături de o prietenă în vârstă de 18 ani când cei doi bărbați au tăbărât asupra ei. Unul este chiar tatăl prietenei ei, iar pe celălalt agresor susține că nu-l cunoaște.

Fata e în afara oricărui pericol

Cel care a agresat-o îi este vecin în comuna Beclean!

„Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o pe fată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind însă impusă internarea ei. Cadrele medicale au afirmat că tânăra este însărcinată, sarcină în șapte săptămâni în evoluție.

Persoana vătămată și-a exprimat dorința de a-și rezerva dreptul de a formula plângere penală împotriva agresorilor, motiv pentru care polițiștii i-au adus la cunoștință, pe baza unui proces verbal, faptul că are la dispoziție termenul de trei luni pentru a face demersuri în acest sens”, a precizat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.


Spitalul de urgență cu program redus! Infarctul lui Busu scoate la iveală problemele grave din sistemul de sănătate românesc

Glorie și decădere: Proconsul se promovează ca trupă care cântă la nunți. Și-a luat stand la un târg de mirese!

De ce vrea senatorul Niculae Bădălău să schimbe legea armelor. Înainte de a fi furat voia de două ori mai multe cartușe, acum vrea ca arma să poată fi ținută la îndemână

Close
Închide
  Close