Mergi direct la conținut »
O femeie pastor din Coreea de Sud a fost filmată în timp ce-și bătea "enoriașii". Îi punea să se lovească și între ei | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie pastor din Coreea de Sud a fost filmată în timp ce-și bătea "enoriașii". Îi punea să se lovească și între ei | VIDEO

O femeie pastor din Coreea de Sud a fost filmată în timp ce-și bătea „enoriașii”. Îi punea să se lovească și între ei | VIDEO

Adepții unui cult religios din Coreea de Sud erau obligați să muncească degeaba pentru lidera cultului, erau pedepsiți cu bătaia și erau încurajați să-și "purifice" apropiații păcătoși tot cu bătaia.

Imagini violente și șocante de la întrunirile unui cult religios din Coreea de Sud au făcut înconjurul lumii. Ele o înfățișează pe Shin Ok-ju, pastorul grupului, bătându-i pe adepți, informează theguardian.co.uk.

Ea și-a găsit obligat o mulțime de adepți să se mute din Coreea de Sud în Fiji și îi supunea unor ritualuri dure. Imaginile sunt de la corecțiile aplicate membrilor „Korean Grace Road Church”, dar sunt informații că și în Fiji oamenii lucrau gratuit pentru liderii cultului și că erau bătuți, dar și încurajați să se lovească între ei.

Femeia a fost arestată împreună cu alți trei capi ai cultului

Shin Ok-ju și alți trei capi ai acestei rețele religioase au fost arestați încă din luna august. Poliția sud-coreeană va investiga și membrii cultului – aproximativ 400 de persoane – care s-au mutat în Fiji, după ce li s-a spus că o foamete teribilă va lovi peninsula coreeană.

Ei au construit o fermă unde cultivau orez și legume, dar de unde nu puteau pleca, fiindcă pașapoartele le-au fost confiscate.

Și acolo, bătăile au continuat. În filmele care au fost descoperite acum, se vede cum Shin Ok-ju lovește oameni, îi tunde, îi umilește.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

În alt video, o adolescentă este pusă să-și pălmuiască mama. Fata și-a lovit mama, dar prea ușor și „neconvingător”  pentru gustul liderei grupului. Astfel că a pus-o să lovească și mai tare.

Un bătrân de peste 70 de ani, care a fost „deportat” în Fiji a fost bătut câteva ore la rând, primind între 600 și 700 de lovituri. N-a mai fost bun de muncă, s-a întors în Coreea de Sud, iar după circa un an a murit.

Membrii cultului susțin că decesul bărbatului nu e din vina acelei bătăi. „Dacă bărbatul a murit, într-adevăr, din pricina loviturilor primite, cum de soția lui, băiatul său, nepoata sa trăiesc în continuare fericiți în biserica unde soțul și tatăl lor a fost ucis?”, s-au apărat cei de la „Korean Grace Road Church”.


Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy

Close
Închide
  Close