MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2018 18:57

O femeie și-a vândut toată averea, după ce doctorii i-au spus că va muri. A aflat că este sănătoasă, chiar când își pregătea înmormântarea

Distribuie

O britanică în vârstă de 55 de an și-a vândut toată averea, inclusiv bijuteriile moștenite, după de doctorii i-au spus că este pe moarte. Femeia a vrut să își organizeze înmormântarea, fără să-i îngreuneze pe copiii ei cu această povară. După o lună, ea a aflat însă că doctorul care i-a dat vestea șocantă s-a înșelat. Ea nu suferea de cancer, ci era sănătoasă tun, notează Daily Mail.

Julie Shann a mers la un control, în urmă cu trei ani, unde doctorul i-a dat un diagnostic teribil: suferă de cancer la plămâni și mai are foarte puțin pe trăit. Devastată de această veste, femeia și-a adunat forțele și a început să-și planifice… înmormântarea.

„Plângeam în fiecare noapte, de fiecare dată când mergeam la culcare mă gândeam că nu știu dacă mă trezesc a doua zi. A fost îngrozitor să mă gândesc că fiecare zi ar putea să fie și ultima. Timp de o lună am crezut că o să mor și mi-am pregătit înmormântarea”, a spus Julie Shann.

Femeia a început să-și vândă bunurile de valoare pentru a-și planifica înmormântarea. Și-a dat chiar și inelul de nuntă moștenit de la bunica ei, precum și alte bijuterii pe care le moștenise de la familia sa.  Surpriza a venit o lună mai târziu, când a mers la un nou control. A aflat că nu a avut niciodată cancer, dar și că doctorul care a tratat-o anterior nu avea calificările necesare pentru a da un astfel de diagnostic.

Acum, deși au trecut trei ani, femeia spune că încă este șocată de trauma pe care a trăit-o. „Nu trebuia să trec prin așa ceva. Mi-am vândut cele mai prețioase bunuri, care aveau și o valoare sentimentală pentru mine. Nu le voi mai recupera”, mai spune Julie. După ce a aflat că nu suferă de cancer, Julie a încercat să vorbească cu medicul care i-a dat diagnosticul greșit. „Nu a vrut să stea de vorbă cu mine și a chemat paza să mă dea afară din spital”, a mai spus britanica.

Citește mai multe despre avere și Cancer pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii