De Daniel Stanciu, Cristian Anton,

„Fetița a luat un analgezic, dar în momentul de față nu se poate stabili dozajul pastilei pe care l-a luat, deoarece la fata locului nu s-a mai gasit nicio altă pastilă similară cu cea administrată. De asemenea, încă nu se cunoaște istoricul medical al fetiței”, a declarat, pentru Libertatea, Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt al IPJ Dâmbovița.

Reprezentanta poliției dâmbovițene a mai precizat că anchetatorii așteaptă rexzultatele necropsiei, dosarul fiind acum la Parchetul de pe lângă Judecatoria Găești. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă.


Părinții au spus că fetița acuza dureri cumplite de cap, motiv pentru care i-au dat un analgezic, scrie și targovistenews.ro.

Au lăsat apoi fata singură în cameră să se liniștească, dar după 25 de minute au găsit-o inconștientă și au chemat ambulanța.

Minora a fost transportată la Spitalul Orășenesc Găești, dar medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit reprezentanților IPJ Dâmbovița, minora nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a decedat.

Polițiștii spun că, din primele verificări, fetița nu prezenta urme vizibile de violență și au deschis un dosar pentru a afla cauza morții.

Citeşte şi:

Cât au cheltuit turiștii străini în România în 2019, de unde vin cei mai mulți și care sunt zonele cele mai vizitate

Revelion inedit! Oricum ar fi vremea, zeci de oameni urcă la miezul nopții pe creasta Piatra Mică să întâmpine noul an …la înalțime!

5 lucruri care împlinesc 20 de ani în 2020. De la „Oops!… I Did It Again”, la primul telefon cu cameră!

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente