Mergi direct la conținut »
O fetiță de 8 luni a stat cinci zile în comă și a fost la un pas de moarte din cauza unui sărut
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fetiță de 8 luni a stat cinci zile în comă și a fost la un pas de moarte din cauza unui sărut

O fetiță de 8 luni a stat cinci zile în comă și a fost la un pas de moarte din cauza unui sărut

Eliza Hobbs a fost readusă cu greu la viață de către medici. Ea a fost în comă timp de 5 zile și a stat în terapie intensivă o săptămână după ce a fost sărutată de un adult.Un cuplu din Marea Britanie și-au găsit, din senin, copilul palid și letargic în pătuț. Părinții au sunat de urgență la salvare, iar Eliza a fost transportată de urgență la spital, potrivit metro.co.uk.

Acolo, doctorii s-au chinuit să o readucă la viață în timp ce părinții priveau îngroziți. „Când a ajuns la spital, a devenit vânătă la față. La un moment dat, am crezut că s-a dus. Doctorii o resuscitau și nu a mai respirat un minut, dar au reușit să o readucă la viață”, a povestit tatăl lui Eliza.

După ce a fost cât de cât stabilizată, fetița a fost transportată la un alt spital. Aici medicii au hotărât să o bage pe micuță în comă indusă după ce au stabilit că ea făcuse o infecție virală extrem de puternică.

Totul s-a întâmplat din cauza unui sărut. Pentru că Eliza era deja răcită, ea a contactat în momentul în care a fost pupată o bacterie care i-a amplificat infecția.

Din fericire, fetița a reușit să scape cu viața după cele întâmplate. Mama Elizei avertizează și alți părinți să nu lase alte persoane să le sărute copiii.


VIDEO/ Elena Ionescu e mamă cu normă întreagă. Își ia băiețelul la evenimente și la concerte și refuză să angajeze bonă


Close
Închide
  Close