Mergi direct la conținut »
O fetiță de doi ani din Botoșani a fost abandonată în mașină. Părinți au plecat la cumpărături
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de doi ani din Botoșani a fost abandonată în mașină. Părinți au plecat la cumpărături

O fetiță de doi ani din Botoșani a fost abandonată în mașină. Părinți au plecat la cumpărături

După au lăsat-o să doarmă în mașină, părinții copilei au plecat la cumpărături într-un bazar din Botoșani. Gestul lor a fost sancționat de trecători care au sunat la 112 de îndată ce au văzut fetița abandonată în autoturism.

Incidentul a avut loc, vineri dimineață, pe o stradă din apropierea unui bazar din Botoșani, notează observator.tv. Cei doi părinți și-au lăsat fetița de doi ani să doarmă în mașină și au plecat la cumpărături

Mai mulți oameni, care treceau pe stradă, au încercat să afle unde sunt părinții, după ce au constatat că fetița fusese închisă în mașină. Nu au reușit, așa că au sunat la 112.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție și de Ambulanță/

Între timp, părinții s-au întors de la cumpărături și au văzut forțele de ordine din jurul mașinii lor. Martorii au declanșat un scandal monstru, reproșându-le părinților că și-au abandonat fetița în mașină.

Un echipaj al Jandarmeriei a fost chemat la fața locului, pentru a calma spiritele.

În aprilie, un bebeluș blocat în mașină a fost salvat de pompieri în Roman. Copilașul de doar opt luni a rămas singur în autoturism, după ce sistemul de închidere s-ar fi defectat. Speriați, părinții au cerut intervenția pompierilor deoarece pruncul s-ar fi putut sufoca în mașina lăsată în soare.


Citește și EXCLUSIV/ Am aflat ce a făcut inginerul român dispărut acum o lună. A fost cerșetor în Istanbul și l-au ajutat turcii omenoși!


 

Close
Închide
  Close