De Răzvan Mihalașcu,

Tragedia a avut loc miercuri seara pe terenul de fotbal al școlii din Crâncești. Acolo, o fetiță de șapte ani s-ar fi balansat pe poarta de fotbal, care ar fi căzut peste ea.

Copila a fost lovită în zona capului, iar medicii chemați de urgență să o salveze nu au mai putut să o readucă la viață, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

S-a încercat resuscitarea de către un echipaj medical, dar, din păcate, s-a declarat decesul fetiţei.

surse judiciare

Cazul morții fetiței a devenit subiectul unei anchete a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor

Fetița strivită de poarta de fotbal participa la un concurs de dans

Potrivit Ebihoreanul, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş a început o anchetă pentru ucidere din culpă în cazul fetiţei de 7 ani omorâte de o poartă de fotbal din curtea şcolii primare din Crânceşti.

Fetița era elevă în clasa întâi la școala la care s-a produs tragedia. Ea participa la un concurs de dans, desfășurat la căminul cultural din Crânceşti care are o curte comună cu unitatea de învățământ, notează sursa citată.

Livia Gego, directoarea Liceului Tehnologic Dobreşti, în subordinea căruia se află Şcoala primară din Crânceşti, a explicat pentru Ebihoreanul că porțile au fost montate la școală „de reprezentanţii Primăriei Dobreşti, la cererea tinerilor din sat, ca să poată juca fotbal”.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Mai mult, directoarea a explicat că orice copil putea intra în curtea împărțită de școală, căminul cultural și dispensarul din satul Crânceşti, comuna Dobrești.

Cine a montat poarta care a căzut peste fetiță

Nicolae Neag, primarul localității Dobrești, a precizat că nu știe cine a montat porțile pe terenul de fotbal al școlii, potrivit Ebihoreanul.

E adevărat că angajaţii Primăriei au dus porţile acolo, în mai 2018, dar le-au lăsat culcate, în apropierea grupurilor sanitare, în ideea că poate cândva vor fi montate. Dar cine le-a pus sus, habar nu am.

Nicolae Neag, primarul localității Dobrești

Conform sursei citate, poarta care a căzut peste fetiță a fost ridicată în poziție verticală, fără a fi montată corespunzător.

sursă foto: Ebihoreanul

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate